PICKNICK MET PAARDENKRACHT!

Een verrassend dagje erop uit in de natuur, buiten, met je team!

Ben je moe van de standaard bedrijfsuitjes? Op zoek naar iets origineels voor een dagje uit
met je team? Wil je een onvergetelijke dag met impact? Kom dan naar onze Picknick met Paardekracht!

Het programma bestaat uit diverse onderdelen. Na een korte introductie gaan we aan de slag met teamoefeningen waarbij het team en de paarden in de hoofdrol staan. Doordat ieders sterke kanten naar voren komen wordt de teamspirit versterkt. Indien gewenst komen ook valkuilen aan bod. Vervolgens gaan we picknicken met seizoensgerechten. ’s Middags staat een sportieve activiteit naar eigen keuze op het programma. Dit kan varieren van stiltewandeling tot mountainbiken of kano varen. We sluiten af met een borrel of BBQ al naar gelang de wensen van het team.

Op een originele manier elkaar beter leren kennen in een ontspannende setting. Samenwerken, plezier, en ontspanning staan voorop.
Voor alle teams die een gezellige en originele dag met elkaar willen ervaren

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht


WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Coachen met behulp van het paard heeft me nieuwe inzichten gegeven, en het houdt me nog dagelijks bezig”
Gert Korteweg, directeur , Illy Caffé Nederland

MAATWERK

Onze begeleiding gaat altijd uit van de bron: Uzelf. Met al uw krachten en echtheid. Aangezien geen enkel bedrijf of persoon hetzelfde is, geldt dat ook voor de vorm van onze trajecten. Staar je dus niet blind op optie A of optie B. Het alfabet heeft 26 letters en voor jou voegen we er gerust nog een 27e aan toe. Horsefidence biedt maatwerk. Dit maatwerk is afgestemd op uw organisatie en uw vraagstukken.
 

MAAK EEN AFSPRAAK