PERSOONLIJKE EFFECTIVITEITSTRAINING

Wil je je kwaliteiten beter uit de verf laten komen? En wil je je invloed en resultaten vergroten? Wil je weten hoe het komt dat communicatie met anderen soms soepel en soms moeizaam verloopt? Herken je dat de samenwerking soms moeizaam verloopt? Wil je anderen beter leren begrijpen? En wil je meer inzicht in je eigen stijl en de effectiviteit van je gedrag en communicatie versterken? kortom wil je je persoonlijke effectiviteit versterken?

In het driedaagse programma wordt aandacht besteed aan je doelen, je eigen gedrag, kernkwaliteiten en de daarbij behorende valkuilen, assertiviteit, en een persoonlijk actieplan. Voorafgaand aan de training maak je een internet based gedragsanalyse (MDI profiel). Dit profiel is een instrument om gedrag te meten en is gebaseerd op de DISC theorie van psychologen Marston/Jung.

Tijdens de eerste dag gaan we in op jouw persoonlijk profiel, en ga je ervaren wat het effect van jouw natuurlijke gedragsstijl is. Paarden reageren op jouw gedragsstijl. Ben je zelfverzekerd of twijfel je en ben je onzeker dan reageert het paard hierop. Ben je doelgericht of snel afgeleid? Het paard reageert vanuit haar instinct en vormt een perfecte spiegel van hetgeen jij voelt en uitstraalt.

In dag twee gaan we dieper in op jouw kernkwaliteiten en ontwikkelmogelijkheid en ook hier krijg je de gelegenheid om te spiegelen met het paard en te ervaren wat de inzichten van de ochtend kunnen brengen.

In dag drie gaan we dieper in op de onderwerpen assertiviteit, persoonlijke profilering en je persoonlijk actieplan.

Na deze training ben je:

  • effectiever
  • heb je een duidelijk beeld van je eigen doelen
  • heb je inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen
  • heb je een duidelijk beeld van je eigen kernkwaliteiten en valkuilen
  • communiceer je duidelijker en stem je je communicatie af op je gesprekspartner
  • ga  je beter om met conflicten en weerstand

Voor managers, leidinggevenden en professionals die hun persoonlijke effectiviteit willen versterken met behulp van inzichten in communicatie en gedrag. Deze training kan zowel individueel als in een groep gevolgd worden.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht


WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Coachen met behulp van het paard heeft me nieuwe inzichten gegeven, en het houdt me nog dagelijks bezig”
Gert Korteweg, directeur , Illy Caffé Nederland

MAATWERK

Onze begeleiding gaat altijd uit van de bron: Uzelf. Met al uw krachten en echtheid. Aangezien geen enkel bedrijf of persoon hetzelfde is, geldt dat ook voor de vorm van onze trajecten. Staar je dus niet blind op optie A of optie B. Het alfabet heeft 26 letters en voor jou voegen we er gerust nog een 27e aan toe. Horsefidence biedt maatwerk. Dit maatwerk is afgestemd op uw organisatie en uw vraagstukken.
 

MAAK EEN AFSPRAAK