LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Deze tijd vraagt om een nieuw soort leiderschap. Een soort leiderschap die minder is gebaseerd op macht, status, hiërarchie en controle. Nieuw leiderschap gaat over coachen en faciliteren, ruimte creëren zodat anderen in hun kracht komen te staan en optimaal presteren. Het gaat over verbinden, betekenis geven, samenwerken maar ook over visie, leren en innoveren en resultaten bereiken.

Heb je een duidelijke visie? Benut je je eigen kwaliteiten en die van je teamleden optimaal? Hoe zet je jouw en andermans talenten zodanig in dat je jezelf laat aanvullen door anderen? In onze leiderschapstrajecten richten we ons op jouw manier van leidinggeven en kijken we naar jouw leiderschap ten opzichte van jezelf, je team, de directie en de rest van de organisatie. We verwachten dat je eerlijk durft te zijn naar ons en jezelf. Alleen als je jezelf kwetsbaar durft op te stellen, kan je jezelf de waarde toekennen die je verdient en groeien. Als persoon én leidinggevende.

THE ART OF LEADERSHIP

LEES VERDER

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

LEES VERDER

LEIDERSCHAP EN VITALITEIT

LEES VERDER

INSPIREREND LEIDERSCHAP IN EEN NIEUWE ECONOMIE

LEES VERDER

MAATWERK

Onze begeleiding gaat altijd uit van de bron: Uzelf. Met al uw krachten en echtheid. Aangezien geen enkel bedrijf of persoon hetzelfde is, geldt dat ook voor de vorm van onze trajecten. Staar je dus niet blind op optie A of optie B. Het alfabet heeft 26 letters en voor jou voegen we er gerust nog een 27e aan toe. Horsefidence biedt maatwerk. Dit maatwerk is afgestemd op uw organisatie en uw vraagstukken.
 

MAAK EEN AFSPRAAK