LEIDERSCHAP EN VITALITEIT

Tijdens deze dag krijg je inzicht in jouw vitaliteit, jouw kracht en jouw belemmeringen. Hoe ga jij om met jouw vitaliteit? Hoe kom jij in je kracht te staan zodat je een vitaler en daarmee gelukkiger leven kan leiden? Je ontwikkelt je persoonlijk leiderschap als het gaat om jouw vitaliteit en daarmee inspireer je anderen om hetzelfde te gaan doen.

In de ochtend gaan we, in samenwerking met een vitaloog van Vitalogisch, in op het begrip vitaliteit aan de hand van de Vitaliteitsschijf. De vitaliteitsschijf is een hulpmiddel dat in één oogopslag laat zien hoe je vitaler kunt leven en aan welke knop je kan ‘draaien’ om dit te bewerkstelligen.

De vitaliteitsschijf is een holistische benadering van het begrip vitaliteit. In onze visie bestaat vitaliteit uit het in balans zijn van een aantal aspecten: vitalogisch, fysiologisch, psychologisch, ecologisch, filosofisch. Je vitaal voelen is een goede balans van lichaam (fysiologisch), geest (psychologisch), omgeving (ecologisch) en zingeving (filosofisch). De deelnemers vullen voorafgaand aan deze dag de Vita–scan in en worden zich bewust van hun eigen vitaliteit en de knoppen tot meer vitaliteit. Gezamenlijk worden doelen gesteld en wordt ingegaan op de manier waarop de doelen behaald zouden kunnen worden.

In het tweede gedeelte van de dag gaan we in op mogelijke belemmeringen en stimulerende krachten die ieder individu bezit en hoe deze krachten een goede vitaliteit kunnen bewerkstelligen. Dit doen we aan hand van coaching met behulp van het paard.

Het paard houdt je een spiegel voor als het gaat om je persoonlijk leiderschap in de context van vitaliteit. Vervolgens sluiten we af met een JUMP-sessie om de inzichten van de dag te bekrachtigen en verder vorm en inhoud te geven aan de stappen die je gaat zetten richting een vitaler leven.

Na deze dag ben je bewuster bezig met je vitaliteit en onderneem je zelf actie om vitaler te leven.
Deze training is voor iedereen die aan zijn/haar eigen vitaliteit wil werken en hier zelf eigenaarschap in wil nemen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht


WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Bijzonder en enorm verrassend wat we via dit mooie dier van onszelf te weten komen”
Jenk de Jong, Innovatieadviseur, Kamer van Koophandel

MAATWERK

Onze begeleiding gaat altijd uit van de bron: Uzelf. Met al uw krachten en echtheid. Aangezien geen enkel bedrijf of persoon hetzelfde is, geldt dat ook voor de vorm van onze trajecten. Staar je dus niet blind op optie A of optie B. Het alfabet heeft 26 letters en voor jou voegen we er gerust nog een 27e aan toe. Horsefidence biedt maatwerk. Dit maatwerk is afgestemd op uw organisatie en uw vraagstukken.
 

MAAK EEN AFSPRAAK