INSPIREREND LEIDERSCHAP IN EEN NIEUWE ECONOMIE

De klassieke managementstijl die gaat over plannen, controleren en beheersen loopt op z’n einde. In een huidig tijdsbeeld zijn mensen wars van autoriteit en de omgeving verandert te snel om deze te kunnen beheersen. De opkomst van bedrijven als Uber, Wikipedia en Airbnb laat zien dat we in een nieuwe economie gebruik maken van elkaars capaciteiten. We gaan naar een nieuwe economie en een nieuwe manier van management waar geen plaats is voor opleggen en verplichten, maar waar het delen van informatie, ervaringen en kennis centraal staat. Leiderschap gaat niet langer om het controleren en beheersen van medewerkers, maar om het maximaal motiveren en inspireren van mensen. Startpunt voor inspirerend leiderschap is jezelf als persoon en leider beter leren kennen.

Het programma bestaat uit 12 dagdelen waarbij ieder dagdeel in wordt gegaan op een of meerdere kenmerken van inspirerend leiderschap zoals je persoonlijke missie, ik als leider, ik in relatie tot de ander en mijn team/organisatie, vertrouwen opbouwen, feedback geven en ontvangen, coachend leiderschap, geluk en bevlogenheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Er wordt ingegaan op de kenmerken van nieuw leiderschap, communicatieve vaardigheden, coachend leiderschap, het creëren van vertrouwen, betrokkenheid en bevlogenheid. De deelnemers krijgen inzichten in hun eigen leiderschapsstijl en de effectiviteit hiervan, alsmede inzichten hoe zij een beweging kunnen maken richting inspirerend leiderschap in een nieuwe economie.
Voor ondernemers en (aankomende) leidinggevenden die samen met hun medewerkers de zoektocht naar geluk en passie aangaan, en op die manier betrokkenheid en bevlogenheid willen creëren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht


WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Groeien zonder aandacht te schenken aan de “softe kant” van ons bedrijf was bijna onmogelijk, Daniella heeft ons, begeleid in dit proces. Daniella heeft ons “op scherp gezet” en een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons als DGA’s en de organisatie om de groei te kunnen realiseren. Daniella is geen adviseur die snel tevreden is, ze kan het je knap lastig maken als het nodig is om je bedrijf op een hoger plan te krijgen. De waarden van Daniella zijn: Betrokken, vasthoudend, recht door zee en zeer kundig”
Peter van Kruijsdijk, DGA, Food Processing & Partners, Kokreateur

MAATWERK

Onze begeleiding gaat altijd uit van de bron: Uzelf. Met al uw krachten en echtheid. Aangezien geen enkel bedrijf of persoon hetzelfde is, geldt dat ook voor de vorm van onze trajecten. Staar je dus niet blind op optie A of optie B. Het alfabet heeft 26 letters en voor jou voegen we er gerust nog een 27e aan toe. Horsefidence biedt maatwerk. Dit maatwerk is afgestemd op uw organisatie en uw vraagstukken.
 

MAAK EEN AFSPRAAK